La selecció espanyola, amb quatre jugadores del Junior, es classifiquen pels quarts del Mundial

El combinat estatal ha superat (1-0) l'Índia amb una diana a les acaballes del matx


  • Comparteix:

La segona jugadora per la dreta és Gigi Oliva uniformada de blanc / Foto: RFEH

La segona jugadora per la dreta és Gigi Oliva uniformada de blanc / Foto: RFEH

La selecció espanyola d'hoquei herba, amb les jugadores del Junior Maialen Garcia, Jana Martínez, Laia Vidosa i Gigi Oliva, s'ha classificat per als quarts de final del Mundial després de superar (1-0) l'Índia aquest diumenge. El combinat espanyol ha assolit el gol del triomf a través de Marta Segú a les acaballes del matx certificant l'accés a una nova ronda. La selecció estatal s'enfronta aquest dimecres a les 21.30 h davant Austràlia a l'estadi Olímpic de Terrassa.

Maialen Garcia, Laia Vidosa i Gigi Oliva van ser peces importants en el triomf davant l'Índia en un partit molt físic i sense massa ocasions de gol en els dos primers quarts. L'Índia va disposar d'un primer penal córner que va errar i les espanyoles també van disposar d'ocasions sense massa encert de cara a gol.

A la represa, el conjunt d'Adrian Lock va fer un pas endavant i va gaudir de més possessió de pilota i de les millors oportunitats. El gol del triomf va arribar, a falta de tres minuts per al final, en una gran jugada individual de Clara Ycart que va cedir la pilota a Marta Segú que va establir el gol definitiu. Les àrbitres van aplicar el videoarbitratge a la jugada per una possible obstrucció a una jugadora de l'Índia, però finalment van donar validesa a la diana.

El combinat espanyol encara va haver de patir més perquè va estar els minuts finals amb 9 jugadores per dues targetes verdes. Triomf i accés a quarts de final on espera la potent Austràlia. La capitana i jugadora del Junior, Gigi Oliva, ha explicat les dificultats que han tingut per superar el treballa defensiu del combinat asiàtic.

Una altra de les jugadores del Junior, Laia Vidosa ha explicat les claus del triomf.




Laia Vidosa

Hem jugat davnt un rival molt tancat i el nostre joc és molt combinatiu. Finalment ha arribat el gol de la victòria.

Gigi Oliva

L'Índia ha estat molt bé en fase defensiva i ens ha costat molt fer el nostre joc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.