El Solideo- Patí Hoquei domina el Reus, però acaba cedint davant l'efectivitat visitant

Els santcugatencs han anat per davant en el marcador fins als darrers set minuts

Imatge del matx al Pav 2 / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del Solideo- Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut (3-5) a la segona jornada de l'OK Lliga davant el totpoderós Reus, vigent subcampió de Copa del Rei i de la lliga. Els santcugatencs han anat sempre per davant en el marcador, però uns últims set minuts fatídics han decantat la balança per al bàndol visitant. Els de Joan Carlos sumen un punt després de dues jornades, fora del descens, i ja preparen el partit d'aquest dimarts davant el Noia que suma els seus partits per victòries.

El conjunt santcugatenc demostrat que pot competir contra qualsevol equip i davant "un transatlàntic" com el Reus també. La posada en escena local ha estat espectacular: pavelló ple i primer gol de Carles Domènech per fer embogir l'afició. I aquí la festa no s'ha aturat perquè Abel Moya, al minut 7, ha posat un destacat 2 a 0. Els santcugatencs han accelerat el matx encara més davant un Reus que s'ha vist sorprès pel tsunami atacant local.

El gol visitant de Marc Julià sobre la botzina ha fet mal situant el 2 a 1 local. A la represa, i al minut 10, de nou Marc Julià ha posat l'empat. Lluny d'abaixar el cap, el Patí Hoquei ha respost amb contundència amb diana de Pol Galbas. Tres minuts més tard, Marc Julià ha empatat el matx i ha completat el seu particular hat trick.

Amb el 3 a 3, els santcugatencs han enviat dues pilotes al pal. La sort ha caigut del bàndol visitant quan Sergi Aragonés ha fet un doblet i ha sentenciat amb el 3 a 5. El capità de l'equip, Pau Gilabert, es mostra satisfet pel partit fet, però amb les ganes d'haver pogut puntuar.

Pau Gilabert

Hem fet un bon partit i el Reus no perdona. Volem puntuar contra els equips grans.