El Junior femení supera la Reial Societat i es manté a la lluita per jugar la final a quatre

El conjunt santcugatenc ha guanyat (1-4) les basques en un duel marcat per l'encert de cara a porteria

Les de Guille Carnicer refermen la seva candidatura per ocupar la part alta / Foto: Nacho Olano

El Junior femení ha guanyat amb claredat (1-4) contra la Reial Societat en el partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. El conjunt santcugatenc, que continua ocupant la part alta de la classificació, ha superat un rival directe a domicili i ja suma dues jornades consecutives sense conèixer la derrota. A la propera jornada el Junior rebrà la visita de l'Atlètic Terrassa, en un derbi vallesà marcat per la igualtat entre tots dos conjunts

Els instants inicials del duel han estat marcats per l'alta intensitat i, especialment, per l'elevat nivell encert de cara a porteria per part del Junior. Tant és així que, encara en els primers minuts de joc, les santcugatenques s'han avançat per partida doble gràcies a les dianes de Carlota Petchamé (0-1) i de Laia Vidosa (0-2) que encarrilaven, i de quina manera, la victòria a terres basques.

A partir d'aquest instant, tots dos equips, que arribaven en dinàmiques de resultats molt similars, han tingut ocasions de tots els colors, però s'ha acabat arribant al descans amb el mateix resultat visible en el marcador (0-2).

A la represa, les santcugatenques han tornat a posar la directa i, minuts després, ha arribat el tercer per mitjà de Gigi Oliva, que ha sabut treure rendiment d'una ocasió nascuda d'un penal córner (0-3). Tot seguit, però, la Reial Societat s'ha refet i ha escurçat les diferències amb la diana de Federica Carta (1-3).

Al darrer període, i ja amb el duel pràcticament decidit i sentenciat, el Junior, per mitjà de Berta Serrahima, ha tornat a aprofitar un penal córner per segellar la victòria i per acabar d'arrodonir, d'alguna manera, la golejada (1-4).