El Solideo PHC Sant Cugat, guardonat amb el premi al Mèrit Esportiu 2022

El club ha estat premiat per ser l'equip amb més llicències a la Federació Catalana de Patinatge


  • Comparteix:

El president del Solideo PHC Sant Cugat, Raimon Casas, recollint el premi al Mèrit esportiu de club a la 4a gala del Patinatge Català / Foto: FCP

El president del Solideo PHC Sant Cugat, Raimon Casas, recollint el premi al Mèrit esportiu de club a la 4a gala del Patinatge Català / Foto: FCP

El Solideo PHC Sant Cugat ha estat premiat amb la Distinció al Mèrit Esportiu de Club 2022 per ser l'equip amb més jugadors llicenciats a la Federació Catalana de Patinatge (FCP). El club compta amb 394 llicències, entre les quals 318 són de jugadors i jugadores, repartits en una quarantena d'equips i escoleta; a més de 15 tècnics, 12 auxiliars i 49 delegats federats. Aquesta temporada, els equips sèniors tant masculí com femení del PHC, competeixen a la primera divisió estatal.

El president del Solideo PHC Sant Cugat, Raimon Casas, va recollir el premi en la 4a Gala del Patinatge Català, que s'ha celebrat aquesta setmana a Barcelona, on van ser premiats més de 300 esportistes i clubs pels èxits aconseguits entre el 2021 i el 2022.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.