El Solideo Patí Hoquei femení es fa fort a casa per superar al Fraga

Les vermell-i-negres sumen tres punts claus per allunyar-se de la zona de descens

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat femení ha superat (3-1) al CP Esneca Fraga en la 23a jornada de l'OK Lliga Iberdrola. Les de Beto Borregán s'han imposat en un partit que ha estat molt intens i que han aconseguit resoldre en la segona part. Amb aquesta nova victòria, les santcugatenques es troben set punts per sobre del descens quan falten tres jornades per concloure la temporada. La pròxima jornada, d'aquí a dues stemanes, el Solideo Pati-Hoquei Club femení visitarà la pista del Lleidanet HC Alpicat, equip que es troba en l'última posició.

El partit ha començat amb el conjunt visitant amb clares ocasion de gol. En el minut 6, el Fraga s'ha avançat amb la diana de Xicota Hernández. Quan faltaven 7 minuts, l'àrbitre ha mostrat la targeta blava a Laura Porta deixant a les santcugatenques amb una jugadora menys sobre la pista. Tot i això, les vermell-i-negres han aconseguit evitar que el Fraga tornes a anotar mentre durava la inferioritat numèrica.

Quan faltaven segons per acabar la primera part, Alba Ambrós ha anotat l'empat al lluminós, permetent al Solideo Pati-Hoquei Club Sant Cugat marxar al descans amb empat (1-1) al marcador.

A la represa, el joc ofensiu de les santcugatenques ha estat molt més intens. Les jugadores de Beto Borregán estaven molt més a prop d'anotar un gol que de rebre'l. En el minut 6, Txell Gimeno ha avançat a les locals situant el (2-1) en el lluminós. Dos minuts més tard, Laura Porta ha pogut anotar el tercer de penal, però la portera rival ha refusat la pilota.

En el tram final, les santcugatenques es trobaven més còmodes que les rivals. La sentència definitiva ha arribat gràcies a Maria Just, qui ha anotat el tercer gol per a les locals. Final del partit amb (3-1) al marcador que permet a les vermell-i-negres allunyar-se del descens.