El Junior femení es refà de l'eliminació a la Copa de la Reina i goleja el Sardinero

Les santcugatenques s'han imposat (7-0) davant les càntabres

L'equip femení del Junior d'hoquei herba goleja contundentment (7-0) el Sardinero a la jornada 14 de la Lliga Iberdrola i consolida la tercera posició. Les santcugatenques s'ha refet de l'eliminació de la Copa de la Reina i han exhibit potencial ofensiu tant en joc posicional com des del penal córner. Berta Serrahima i Laia Vidosa, per partida doble, Tere Lima, Gigi Oliva i Carlota Petchamé han estat les golejadores del matx. Les de Guille Carnicer tornaran a la competició d'aquí a 15 dies quan visitaran el camp de l'Egara, quart classificat.

Algú havia de pagar els plats trencats de l'eliminació a quarts de final de la Copa de la Reina i aquest ha estat el Sardinero. Dur correctiu per a les càntabres que, ben aviat, al minut tres han vist com Berta Serrahima segellava l'1 a 0. El Junior ha disposat de dues ocasions més per ampliar el marcador amb un penal córner errat i una jugada col·lectiva on la pilota s'ha enlairat massa.

El 2 a 0 ha arribat al minut 9 amb Tere Lima com a protagonista. El Sardinero ha disposat d'una ocasió molt clara al contraatac, però s'ha topat amb una gegantina Jana Martínez sota pals. Abans d'arribar al final del primer quart, Gigi Oliva, de penal córner, ha fet el tercer. Les blau-i-negres han sortit molt endollades i han fet el quart a través de Laia Vidosa amb un bon penal córner.

A la represa, Carlota Petchamé ha fet el cinquè i el festival golejador l'han completat, Laia Vidosa des del penal córner i Berta Serrahima signant l'escandalós 7 a 0 final.