El Junior femení goleja al Taburiente i té a tocar el somni europeu

Les santcugatenques superen (7-3) el conjunt canari i lideren la Lliga Iberdrola

L'equip femení del Junior ha golejat (7-3) al Taburiente a l'avantpenúltima jornada de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba i referma el lideratge de la competició. Quan resten dues jornades per acabar la lliga, les blau-i-negres ocupen la primera plaça, que dona dret a jugar l'EHL, màxima competició continental, amb un punt d'avantatge sobre el seu immediat perseguidor, el Club de Campo. Les de Guille Carnicer sumen set mesos sense perdre i la propera jornada visiten el sempre difícil camp del Sanse Complutense, sisè.

Eufòria del tècnic, Guille Carnicer, en finalitzar el partit davant el Taburiente i guanyar tres punts vitals per liderar la classificació. El matx ha començat amb mal peu per al Junior que ha vist com les visitants s'han avançat a través d'un penal córner transformat per Paula Mesones al minut quatre. La reacció local no s'ha fet esperar, i tres minuts més tard, Ainhoa Ballesteros, ha posat l'empat al marcador. Primer quart molt mogut en el marcador.

En el segon quart, novament les canàries s'han avançat en un penal stroke molt polèmic que ha transformat Andrea Guerra. Rèplica contundent del Junior que també ha aprofitat un penal stroke a través de Carlota Petchamé per empatar (2-2).

A la represa, festival ofensiu santcugatenc amb dianes de Mariona San José de penal córner i Marta Puntí, amb una jugada ben finalitzada, que servia per posar el 4 a 2 al marcador. A l'últim quart, les blau-i-negres han seguit amb el potencial ofensiu amb gols de Tere Lima i novament, Mariona San José des del penal córner.

El Taburiente ha retallat distàncies, a través d'Ana Paula de penal córner. Les santcugatenques han fet el setè a través de Berta Serrahima que ja suma 15 gols a la lliga i és la màxima golejadora de la competició.