El Junior femení supera el Polo i accedeix a la final pel títol de lliga

Les santcugatenques han superat als shoot-out (3-2) les barcelonines i afronten la vuitena final

El primer equip femení del Junior ha guanyat als 'shoot-out' (3-2) al Polo en el partit corresponent a les semifinales pel títol de lliga disputat, aquest dissabte, al Municipal Martí Colomer de Terrassa. D'aquesta manera, les santcugatenques disputararan la vuitena final pel títol contra el Club de Campo, que ha superat (3-1) l'Egara en l'altra semifinal. Les de Guille Carnicer tindran l'oportunitat de guanyar la primera Lliga Iberdrola de la seva història després de plantar-se en set finals anteriorment i quedar-se amb la mel als llavis.

Els instants inicials del duel han estat marcats per l'alta intensitat i, especialment, per l'elevat nivell d'encert de cara a porteria per part del Junior. Tant és així que, encara en els primers minuts de joc, les santcugatenques s'han avançat en el marcador (1-0) gràcies a la diana de Teresa Lima, que ha estat un dels pilars ofensius de les de Guille Carnicer.

A partir d'aquest instant, el Polo, que havia entrat força fred al partit, s'ha refet per mitjà de les ocasions de penal córner. En aquest sentit, les de Jordi Alastrue han mostrat una efectivitat impecable a pilota aturada i han remuntat el partit amb els gols de Constanza Teves i de Patrícia Álvarez (1-2).

L'encert de les barcelonines encara s'ha accentuat més amb la falta de precisió per part del Junior, que ha desaprofitat quatre penal córner i que no ha estat capaç de transformar cap diana abans del descans. Amb tot, s'ha arribat al final de la primera meitat amb el mateix marcador favorable al Polo (1-2).

A la represa, el Junior s'ha tornat a endollar i, ràpidament, ha igualat el duel (2-2) amb el gol de Maria Gespí, que ha superat la portera del Polo en la que ha estat una de les primeres oportunitats de gol de la segona part. La tensió s'ha apoderat del partit i s'ha arribat al quart i definitiu període amb màxima igualtat. Malgrat això, les blau-i-negres han tornat a gaudir de dos penal córner que, inexplicablement, tampoc han trobat el camí del gol.

L'empat s'ha mantingut i s'ha arribat al final del duel amb l'empat (2-2) en el marcador. Amb tot, el finalista s'ha acabat decidint als 'shoot-out' on el Junior, amb una Jana Martínez colossal sota els tres pals, s'ha imposat al Polo i s'ha assegurat una plaça a la final que es diputarà, aquest diumenge, davant el Club de Campo madrileny.

L'entrenador de les blau-i-negres, Guille Carnicer, ha destacat el compromís i l'actuació de l'equip i s'ha mostrat molt convençut i motivat de cara a la final vers les madrilenyes, que serà la vuitena de la seva història. Tot plegat arrencarà a les 14 h a l'estadi federatiu de Terrassa.