Programa especial de l''Esport en Marxa' sobre el primer títol de lliga del Junior femení

L'espai, d'una hora de durada, ha entrevistat els diferents protagonistes d'aquest èxit esportiu


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Marcel Malgosa i Guille Carnicer / Foto: Cugat Mèdia

D'esquerra a dreta, Marcel Malgosa i Guille Carnicer / Foto: Cugat Mèdia

El programa 'Esport en Marxa' ha tingut una versió especial aquest dilluns amb una hora de durada amb el primer títol de lliga del Junior femení d'hoquei herba. Els tècnics, Guille Carnicer i Marcel Malgosa, han visitat l'estudi Ramon Barnils valorant el títol i parlant de present i futur de l'equip. La jugadora Gigi Oliva, el president del Junior, Marcos Hoffman, el responsable de la secció, Jordi Muñoz, el president de la Federació Catalana d'hoquei herba, Ramon Adell, i el seleccionador espanyol femení i exentrenador del Junior, Adrian Lock, han participat en l'espai radiofònic. El Junior B masculí, que també ha guanyat la Divisió d'Honor B, també ha tingut protagonisme amb l'entrenador de l'equip, Fede González. L'espai es reemet a les 15 h i les 18 h.

ESCOLTA-HO

Escolta el programa AQUÍ

Continuïtat del binomi tècnic

Guille Carnicer, com a primer entrenador, i Marcel Malgosa, com a segon, seguiran la propera temporada a l'entitat per donar continuïtat al projecte, segons han confirmat al programa. Els dos es mostren satisfets de treballar conjuntament, tot i que "discutim molt, però som molt amics".

Gigi Oliva i Carlota Petchamé, futur incert

Les dues jugadores volien retirar-se en finalitzar la temporada, però el fet de guanyar la lliga els hi pot fer canviar la idea. "Hem de vendre un bon projecte perquè aquestes jugadores es quedin", ha afirmat Carnicer.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.