La jugadora del Junior Gigi Oliva rep l'Stick d'Or

La gala també va guardonar Carlota Petchamé i Bruno


  • Comparteix:

L'egarenca ha fet història guanyant la primera Lliga Iberdrola de la història del club blau-i-negre / Foto: Ritual Hockey

L'egarenca ha fet història guanyant la primera Lliga Iberdrola de la història del club blau-i-negre / Foto: Ritual Hockey

La jugadora del Junior femení d'hoquei herba Gigi Oliva ha estat guardonada, aquest divendres, amb l'Stick d'Or durant la celebració del 54è Festival del Hockey Català a l'Auditori 1899 del Camp Nou i que organitza la Federació Catalana d'Hoquei. L'egarenca, que enguany ha fet història guanyant la primera Lliga Iberdrola de la història del club blau-i-negre, rebrà la màxima distinció de l'hoquei herba català. També han estat distingits Bruno Font com a millor jugador promesa i Carlota Petchamé amb l'Stick per la Història.

La gala, que comptarà amb les personalitats principals de l'esport català, també servirà per homenatjar la jugadora del Junior Carlota Petchamé, que rebrà l'Stick per la Història conjuntament amb altres llegendes de l'hoquei català com Roc Oliva, Berta Bonastre, David Alegre o Quico Cortès.

Coincidint amb la commemoració del Centenari de la Federació Catalana i de la secció d'hoquei del FC Barcelona, la trobada servirà de cloenda de la temporada i permetrà premiar aquelles entitats i persones que han estat mereixedores de reconeixement, sigui per la seva col·laboració o suport a l'hoquei o per destacar en la parcel·la esportiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.