Laia Vidosa i Júlia Strappato representen Sant Cugat al Campionat d'Europa d'hoquei herba

Les jugadores del Junior han estat seleccionades i formaran part de l'equip dirigit per Adrian Lock


  • Comparteix:

Imatge de la selecció espanyola d'hoquei herba preparant l'Eurohockey 2023 / Foto: RFEH

Imatge de la selecció espanyola d'hoquei herba preparant l'Eurohockey 2023 / Foto: RFEH

Les jugadores del Junior d'hoquei herba Júlia Strappato i Laia Vidosa han estat seleccionades per representar a la selecció espanyola en l'EuroHockey 23 que es disputa a Mönchengladbach (Alemanya). El seleccionador Adrian Lock, qui va ser entrenador del club blau-i-negre, portarà una convocatòria de 18 jugadores a la ciutat alemanya, on des del 18 d'agost es disputarà el torneig continental.

La selecció espanyola ha estat enquadrada al grup A del Campionat Europeu on s'enfrontaran a la selecció neerlandesa, belga i italiana. Abans de viatjar fins a Alemanya, el combinat espanyol ha disputat el Torneig del Centenari a l'estadi Martí Colomer (Terrassa) on s'han enfrontat en un triangular amb Anglaterra i l'Índia. El conjunt asiàtic va ser el vencedor del torneig amistós. També, durant aquests dies han jugat partits d'entrenament amb la selecció xinesa.

La jugadora del Junior Laia Vidosa ha explicat que per ella "sempre és un orgull poder representar a la selecció al màxim nivell en torneigs internacionals". Per altra banda, Vidosa ha afirmat que el grup que tenen a l'Eurohockey 2023 "no és gens fàcil", ja que aquestes seleccions "estan per sobre al rànquing".

Laia Vidosa ha ressaltat que en portar tot l'estiu concentrades "la unió de l'equip pot ser un punt positiu per a la disputa del torneig". La jugadora també ha destacat el fet de poder compartir per primer cop vestidor a la selecció amb Júlia Strappato després d'aquests anys sent companyes al Junior.


Laia Vidosa

Perquè és un equip bastant jove, amb gent amb moltes ganes. Ja sí que és veritat que hi ha gent bastant bagatge, però després hi ha gent amb poc i aquestes que tenim poc aportem aquesta il·lusió i aquestes ganes de guanyar i de seguir creixent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.