Sant Cugat, seu de les finals dels Campionats de Catalunya d'hoquei herba

La darrera fase de la competició se celebrarà a les instal·lacions del Junior, club que també hi participa en la categoria femenina i masculina


Temes relacionats

El CAR de Sant Cugat becarà esportistes d'hoquei herba per primera vegada (30/ago/23)

El Junior femení es reforça per revalidar el títol de lliga i ser protagonista a Europa (27/jul/23)

La jugadora del Junior Gigi Oliva rep l'Stick d'Or (16/jun/23)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un duel d'hoquei herba femení celebrat a les instal·lacions del Junior / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'un duel d'hoquei herba femení celebrat a les instal·lacions del Junior / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat acollirà les finals dels Campionats de Catalunya absoluts d'hoquei herba. Les fases finals de la competició, organitzada a càrrec de la Federació Catalana de Hockey (FCH), se celebraran el diumenge 10 de setembre a les instal·lacions del Junior, club que també hi participa en la categoria femenina i masculina. Els conjunts blau-i-negres, habituals de la Divisió d'Honor, disputaran aquestes finals a casa sempre que superin les fases eliminatòries prèvies. En el cas del primer equip masculí, els d'Oriol Torras han de quedar primers o segons classificats d'un grup on coincideixen amb el RC Polo i i el FC Barcelona. Pel que fa a l'equip femení de Guille Carnicer, campiones de la Lliga Iberdrola la temporada passada, hauran de superar el Club Egara a les semifinals a partit únic al camp central del Junior.

El primer equip masculí del Junior es troba enquadrat en el Grup 2 i, per tal d'arribar a la final del 10 de setembre, haurà de superar aquest dissabte (17 h) al FC Barcelona a Sant Cugat, i el dimarts 5 de setembre (20.30 h) al Polo a Barcelona.

Pel que fa al conjunt femení, les de Guille Carnicer hauran de superar el Club Egara el dijous 7 de setembre. Aquest serà l'únic obstacle de les santcugatenques abans de certificar la seva presència en la final del 10 de setembre. L'hora d'aquest duel de semifinals encara està per confirmar.

A més a més de les finals del Campionat Catalunya de Divisió d'Honor, el Junior també acollirà les finals femenines i masculines de la Divisió d'Honor B, sense participació santcugatenca, aquest diumenge el 3 de setembre a partir de les 15 h.

CONSULTA AQUÍ TOTS ELS RESULTATS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT MASCULÍ

CONSULTA AQUÍ TOTS ELS RESULTATS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT FEMENÍ




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.