El Junior masculí jugarà les semifinals del Campionat de Catalunya contra l'Atlètic Terrassa

El conjunt blau-i-negre ha finalitzat com a segon del seu grup després de perdre al camp del Polo i haurà de jugar a domicili contra els egarencs


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit del Junior / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'un partit del Junior / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del Junior d'hoquei herba jugarà les semifinals del Campionat de Catalunya a domicili contra l'Atlètic Terrassa. El conjunt blau-i-negre ha caigut golejat per 5 a 0 aquest dimarts al camp del Polo, que s'ha assegurat la primera posició del grup. La segona plaça que ocupen els santcugatencs els dona dret a jugar les semifinals, però ho hauran de fer lluny del Lluís Serrahima. El partit contra els egarencs es jugarà aquest dijous a les 19 h. L'altra semifinal la disputaran el Polo i l'Egara al camp dels barcelonins.

Falta d'intensitat i de concentració. Així ha definit el tècnic del Junior, Oriol Torras, l'entrada al partit dels jugadors blau-i-negres. La mitja part reflectia un 4 a 0 letal. Tot i la millora del segon temps, els santcugatencs s'han vist superats àmpliament amb una maneta. Torras lamenta l'inici del primer temps que els ha condemnat a una contundent desfeta.



Oriol Torras

Ens hem vist superats a la primera part. Hem entrat molt malament al partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.