El Junior femení guanya el Sanse i continua invicte a la lliga

Les santcugatenques sumen la segona victòria i segueixen se encaixar cap gol

Temes relacionats

El Junior es veu superat per l'Egara i finalitza subcampió de Catalunya (10/set/23)

El primer equip femení del Junior ha superat (3-0) el Sanse Complutense en la segona jornada de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. Les blau-i-negres han estat més sòlides en el joc i, gràcies a l'encert en els dos penals córners, s'han endut la segona victòria de la temporada. Les santcugatenques, que encara no han encaixat cap gol, visiten en la pròxima jornada al Club Egara, conjunt terrassenc que va superar el Junior en la darrera final de la Lliga Catalana.

El matx ha començat amb l'empenta ofensiva del Junior, que ja en els primers minuts ha disposat de diverses ocasions de gol en situacions de penal córner. No obstant això, no ha estat fins al començament del segon període quan la jugadora santcugatenca Laura Bosch ha obert la llauna. Minuts després, en una acció de penal córner, Júlia Strappato ha estat la més llesta i ha aprofitat una pilota morta per batre a la portera del conjunt de San Sebastián de los Reyes. Amb aquest 2-0 momentani el partit ha marxat al descans.

A la represa, l'equip dirigit per Guille Carnicer ha continuat cercant un nou gol que sentenciés definitivament el partit. Però, no ha estat fins a les acaballes del quart període, quan en un nou penal córner, Laia Vidosa ha anotat el definitiu 3-0 que permet al Junior femení continuar invictes en lliga.

El tècnic, Guille Carnicer, s'ha mostrat molt satisfet pel partit de les seves jugadores. Tot i això, ha destacat que en ser els primers partits de la temporada hi ha hagut alguns desajustos en el sistema defensiu i que han de "corregir".

Guille Carnicer

De nou hem estat clares dominadores de la pilota, és cert que encara tenim alguns problemes en el sistema defensiu i és on més ajustos hem de fer, però content amb el partit i pel domini, en general, del joc.