El Solideo Patí Hoquei femení planta cara, però es veu superat pel Vila-sana

Les santcugatenques han debutat a l'OK Lliga amb derrota (2-3) davant les lleidatanes

Les santcugatenques han plantat cara davant el Vila-sana / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut (2-3) davant el Vila-sana a la jornada inaugural de l'Ok Lliga. Les santcugatenques han plantat cara en tot moment davant les vigents subcampiones d'Europa. Les vermell-i-negres han tingut opcions d'empatar i fins i tot guanyar en una segona part plena de bon joc i oportunitats. Ariadna Avilés i Alba Ambròs han marcat les dianes vermell-i-negres. Les de Beto Borregán afronten el primer desplaçament de la temporada aquest dissabte quan viatjaran a Madrid per enfrontar-se amb l'Alcobendas.

El Vila-sana, vigent subcampió de la Copa d'Europa, de l'Ok Lliga i de la Copa de la Reina ha patit de valent per endur-se els tres punts cap a Lleida. El matx ha començat molt boig i Maria Porta als 30 segons ha aprofitat una pèrdua de pilota en zona de creació santcugatenca per marcar el 0 a 1. L'alegria lleidatana ha durat ben poc perquè Ariadna Avilés al minut 2 ha empatat el matx.

Les santcugatenques han seguit pressionant a pista contrària i Alba Ambròs al minut 7 ha fet el segon capgirant el marcador. Les lleidatanes han despertat i Luchi Aguado ha empatat el partit. Abans d'arribar a descans, Viqui Escoda, de penal, ha establert la remuntada amb el 2 a 3.

El pas pels vestidors ha estat profitós per a les santcugatenques que han sortit molt endollades i han gaudit de moltes ocasions. El Vila-sana també ha tingut opcions, però s'ha topat amb la portera vermell-i-negra Carla Batlle que ha tingut una destacada actuació.

En els darrers segons, les santcugatenques han tingut una triple ocasió claríssima, però la portera Sandra Coelho ha fet grans aturades. El tecnic, Beto Borregán, ha destacat la bona feina de l'equip i sobretot la manera de competir davant un rival molt potent.

Beto Borregán

Hem fet un molt bon partit, Estic feliç per la feina feta per totes les jugadores.