Duel veïnal d'Ok Lliga entre el Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat femení i el Cerdanyola

Les santcugatenques esperen continuar amb la bona dinàmica després de plantar cara contra el Vila-sana i de guanyar a Alcobendas


  • Comparteix:

Les santcugatenques es van estrenar a casa contra el Vila-sana / Foto: PHC Sant Cugat

Les santcugatenques es van estrenar a casa contra el Vila-sana / Foto: PHC Sant Cugat

El Solideo Patí Hoquei Club femení afronta aquest dissabte (13 h) la tercera jornada de l'Ok Lliga Iberdrola amb un duel vallesà contra el Cerdanyola HC Feníe Energia. Els dos equips arriben amb tres punts després de sumar una victòria i una derrota en les dues primeres jornades.

Les sensacions de les santcugatenques, això sí, són bones, després de plantar-li cara en la primera jornada al totpoderós Vila-sana, subcampió de la SuperCopa, de l'Ok Lliga i de la Champions de la temporada passada, i de guanyar 0 a 3 a la pista de l'Alcobendas. El Cerdanyola va estrenar-se amb una derrota clara a la Corunya (6-1), per després imposar-se a casa (4-2) a l'Igualada.

El tècnic del PHC Sant Cugat, Beto Borregán, avisa en declaracions a Cugat Mèdia de les dificultats del rival i reconeix que serà un partit especial entre dos equips que comparteixen de fa temps una "bonica rivalitat" sana. Borregán està content amb l'inici de temporada i la feina de les seves jugadores, tot i que assegura que vol fer "un pas més" aquest curs. El partit començarà a les 13 h al Pav 2 de la Rambla del Celler i es podrà veure en directe per Esport3.




Beto Borregán

Sempre són partits molt igualats. Sona a tòpic, però es resoldrà per petits detalls. Sempre són especials, hi ha jugadores que han jugat a Cerdanyola, estem molt a prop. Hi ha una rivalitat sana i sempre fan goig aquest tipus de partits.

Beto Borregán

Portem una bona línia i espero cada any que donem un passet més cap endavant. Contra el Vila-sana vam merèixer més i a Alcobendas va ser més 'feixuc' i ens va costar trencar el partit, però estic content amb el joc de les noies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.