El Junior femení goleja l'UD Taburiente i se situa líder de la Lliga Iberdrola

Les santcugatenques han guanyat al conjunt de Las Palmas amb gols de Granatto, Bosch i Vidosa (5-1)


  • Comparteix:

Imatge del partit entre el Junior femení i el Sardinero de la quarta jornada / Foto: Jordi Gestí

Imatge del partit entre el Junior femení i el Sardinero de la quarta jornada / Foto: Jordi Gestí

El primer equip femení del Junior ha superat contundentment (5-1) l'UD Taburiente en una cinquena jornada intersetmanal de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. Les santcugatenques sumen així la quarta victòria de la temporada i se situen com a líders de la classificació gràcies a la diferència de gols. Tot i ser primeres, les blau-i-negres empaten a punts amb el RC Polo i el Club de Campo. La competició a la primera divisió d'hoquei herba no s'atura aquest cap de setmana, ja que les jugadores dirigides per Guille Carnicer viatjaran fins a Santander per enfrontar-se diumenge al RS Tenis, novè classificat.

Les golejadores del conjunt santcugatenc en aquest partit han estat Maria Victoria Granatto i Laura Bosch, amb dues dianes cadascuna, i, per tancar la maneta, Laia Vidosa, qui ha anotat en una acció de penal córner. Per part de l'equip canari, Sofia Belen ha marcat l'únic gol del Taburiente.

El tècnic del Junior femení, Guille Carnicer, destaca que "és molt positiu que ens fem fortes a casa", posant en relleu que el rival, l'UD Taburiente, ha estat els darrers anys lluitant per accedir a la final a quatre. A més, Carnicer ha explicat que tenen la mirada posada en el partit a Santander, on sortiran a buscar una victòria "important abans d'afrontar el nostre 'Tourmalet' particular, ja que ens enfrontarem amb el Polo i el Club de Campo de manera consecutiva".


Guille Carnicer

Hem de fer bons aquests punts i aquesta primera posició compartida, anant a Santander i guanyant, dia clau perquè nosaltres guanyem, ja que després ens ve el nostre 'Tourmalet' particular amb Polo i Club de Campo de manera consecutiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.