El Solideo Pati Hoquei Club Sant Cugat no passa de l'empat amb el CP Las Rozas

Les vermell-i-negres desaprofiten un avantatge de dos gols en dues jugades inversemblants

El primer equip femení del Solideo Pati Hoquei Club Sant Cugat ha empatat (2-2) contra el CP Las Rozas en la sisena jornada de l'OK Lliga Iberdrola. Tot i avançar-se el conjunt santcugatenc amb els gols d'Ariadna Avilés i Maria Just, les madrilenyes han igualat el partit en dues jugades rocambolesques. La pròxima jornada, les noies de Beto Borregán es desplaçaran fins a la capital del Maresme per enfrontar-se al Lidergrip CH Mataró.

Les santcugatenques han desplegat el seu talent ofensiu des del primer moment. En el minut cinc de partit, l'àrbitre ha assenyalat penal a favor de les locals i Ariadna Avilés, amb tota la sang freda del món, ha transformat aquesta acció situant l'1-0 en el lluminós del pav2. Les de Beto Borregán, qui avui estava a la grada complint una sanció per unes protestes reflectides en l'acta arbitral del matx d'Igualada, han continuat buscant foradar la porteria rival. Maria Just ha aconseguit situar un 2-0 que semblava suficient per encarrilar el partit.

A partir d'aquí, ha arribat el moment boig de partit, dues jugades rocambolesques que han permès a les madrilenyes empatar el matx. Anna Carranza primer, i Mónica Villaro, després, quan faltaven 15 segons de la primera part, han posat el 2-2 al marcador.

A la represa, l'ofensiva santcugatenca no ha cessat buscant en tot moment un gol que les permetés sumar els tres punts. Quan faltaven tres minuts, Ariadna Avilés ha tingut l'oportunitat de donar la victòria al Solideo Pati Hoquei Club Sant Cugat, però el xut ha anat fora i, finalment, el partit ha acabat amb un empat que no satisfeia els tècnics locals.

Emilio Borregan

Les noies han començat a confiar-se i hem baixat l'agressivitat en defensa que ens ha portat a sumar aquests dos gols i en aquesta baixada defensiva, amb dos xuts ens han ficat dos gols