Punt valuós del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat contra el Vic en un partit molt igualat

La jornada que ve els d'Óscar González reben el Tordera a casa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat / Foto: Cedida

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí ha empatat (1-1) aquest dissabte en el desplaçament a Osona contra el Club Patí Vic. Ha estat un partit igualat amb els dos gols a la primera meitat i fruit d'una transició: el primer, per als vermell-i-negres, a càrrec de Pol Perpiñan; i el segon, el de l'empat, a compte de Roger Font.

En declaracions a Cugat Mèdia, el tècnic dels santcugatencs ha posat en valor haver aconseguit un punt fora de casa. En el que va de temporada, els vermell-i-negres han aconseguit una victòria a casa, una derrota com a visitants i, ara, també com a visitants, un empat. Per a González, el punt aconseguit aquest dissabte és important i els anima a seguir sent "forts a casa".

Quant al partit, l'entrenador creu que Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat va seguir bé "el guió del partit", que passava per "defensar molt forts i aprofitar els contraatacs". Tot plegat ha estat un enfrontament molt igualat del qual els santcugatencs han tret "recompensa".

El partit, corresponent a la tercera jornada de l'Ok Lliga Plata Nord, deixa els santcugatencs en setena posició. La setmana que ve, l'equip d'Óscar Hernández juga al PAV 2 contra el Tordera, conjunt de la part alta de la classificació.


Óscar González

Treiem una recompensa, un punt fora de casa. És important per nosaltres ser forts a casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.