El Solideo Pati Hoquei Sant Cugat cau dempeus contra les campiones d'Europa

Les santcugatenques no tornen a jugar fins al desembre, ja que la competició s'atura per la competició europea de nacions


  • Comparteix:

Moment d'un partit de les santcugatenques / Foto: Cugat Mèdia

Moment d'un partit de les santcugatenques / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip femení del Solideo Pati Hoquei Club Sant Cugat ha perdut (0-2) contra el Telecable Gijón en el partit corresponent a la vuitena jornada, intersetmanal, de l'OK Lliga Iberdrola. Les santcugatenques s'enfrontaven a les actuals campiones de lliga i del continent europeu, tot i això, hi van plantar cara en el matx disputat el pav 2 aquest dimecres. Les asturianes es van emportar el duel gràcies als gols a la primera part de Sara Roces i Marta González. Tot i la quarta derrota de la temporada, les de Beto Borregán continuen a mitja taula de la classificació amb vuit punts en vuit jornades. Les vermell-i-negres no tornen a jugar fins al desembre, i és que l'OK Lliga Iberdrola s'atura per la disputa del campionat europeu de seleccions. La tornada a la competició de les santcugatenques serà contra el Generali HC Palau de Plegamans el pròxim 16 de desembre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.