El Junior masculí supera el Taburiente i es manté a la part alta de la Divisió d'Honor

El conjunt blau-i-negre s'ha imposat (1-4) al conjunt canari amb una gran efectivitat atacant


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del Junior s'ha imposat (1-4) al camp del Taburiente a la jornada 10 de la Divisió d'Honor i encadena el segon triomf consecutiu. Els santcugatencs sempre han anat per davant en el marcador i no han patit massa per endur-se els tres punts del camp canari. Els d'Oriol Torras ocupen la quarta plaça que dona dret a jugar la final a 4 pel títol de lliga, principal objectiu dels blau-i-negres per aquesta temporada. Anton Serrahima, Jordi Farrés, Pablo Espino i Jordi Calzada han estat els golejadors del matx. El Junior jugarà la darrera jornada de l'any amb la visita del Jolaseta, conjunt de la part baixa de la classificació.

El Junior ha controlat en tot moment el partit i fins a les acaballes del segon quart no ha arribat la primera diana blau-i-negra, obra d'Anton Serrahima. A la represa, als quatre minuts ha arribat el segon gol de Jordi Farrés. L'emoció s'ha mantingut en aquest tercer quart quan Gorka Francisco, de penal córner, ha retallat diferències deixant l'1 a 2. En el darrer període, els homes d'Oriol Torras han certificat el triomf en els darrers instants amb dianes de Pablo Espino i Jordi Calzada.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.