Beto Borregan deixa de ser l'entrenador del Solideo Patí Hoquei

El club ha anunciat que ha rescindit de mutu acord el contracte de Borregan, que entrenava el primer equip femení des de 2018


  • Comparteix:

Borregan durant el postpartit d'una jornada d'aquesta temporada / Foto: Cugat Mèdia

Borregan durant el postpartit d'una jornada d'aquesta temporada / Foto: Cugat Mèdia

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha rescindit de mutu acord el contracte de l'entrenador Beto Borregan, que des de 2018 entrenava el primer equip femení. El president del club vermell-i-negre, Raimon Casas, ha explicat a Cugat Mèdia que es tracta de motius purament esportius i que la decisió arriba amb la voluntat de donar 'una empenta' a l'equip de cara a la segona volta per salvar la categoria.

El conjunt ocupa actualment l'11a posició de la classificació a la Lliga Iberdrola, a les portes de la zona de descens, i encadenava tres derrotes consecutives. Un hipotètic descens del primer equip comportaria que el segon equip també hagués de baixar de Nacional i, de retruc, no podria pujar el filial que milita a Segona Catalana i que té opcions de pujar a Primera Catalana.

Casas també ha explicat que la decisió de la junta directiva, que es va reunir aquest dilluns, ha estat unànime i que ara s'està treballant per trobar un substitut. Per altra banda, el germà de Beto Borregan, Emilio Borregan, també deixa la banqueta del filial que milita a Nacional Catalana.




Raimon Casas

L'objectiu a dia d'avui és salvar la categoria del club. Tenim un equip a Nacional que hauria de baixar i l'equip de Segona no podria pujar a Primera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.