El Solideo PHC Sant Cugat femení estrena entrenador a la pista d'un dels grans de l'Ok Lliga

El conjunt santcugatenc vol començar a capgirar la dinàmica aquest dissabte amb Borja Ferrer a la banqueta a la complicada pista del Vila-sana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un duel entre les santcugatenques i les del Pla d'Urgell / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'un duel entre les santcugatenques i les del Pla d'Urgell / Foto: Cugat Mèdia

Repte majúscul per al Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat femení aquest dissabte (13 h) en l'estrena de Borja Ferrer a la banqueta en substitució de Beto Borregán. El conjunt santcugatenc visita la pista d'un dels equips de la part alta, el Vila-sana, vigent subcampió d'Europa i actual tercer classificat. La intenció és canviar la dinàmica amb el nou entrenador després d'haver encadenat tres derrotes consecutives.

Borja Ferrer agafa les regnes de l'equip quart per la cua, a tres punts de la zona de descens, i amb l'objectiu d'aconseguir la permanència a la màxima categoria estatal. El nou tècnic ha assegurat a Cugat Mèdia que està molt il·lusionat amb el repte i l'oportunitat que representen dirigir un equip de l'Ok Lliga en la seva primera experiència com a entrenador a l'elit.

L'entrenador de Cubelles va jugar al primer equip masculí i, després de penjar els patins, va ser ajudant de Joan Carles Vadillo a la banqueta vermell-i-negra. Ara portava tres temporades amb el filial masculí, amb qui va pujar el curs passat de Primera a Nacional Catalana, un càrrec que compaginarà amb la tasca al primer equip femení. El rival d'aquest dissabte, el Vila-sana, ve de perdre el cap de setmana passat en la segona jornada de la fase de grups de la Champions femenina contra el Fraga, un altre equip de l'Ok Lliga. El duel es podrà seguir en directe a Esport3.


Borja Ferrer

Per mi és una oportunitat i un repte. Serà la meva primera experiència a la màxima categoria i l'afronto convençut que estic preparat i puc ajudar les jugadores. I sobretot, amb molta energia, que crec que és clau en la situació actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.