L'equip femení del Solideo Patí Hoquei supera l'Alcobendas i s'allunya del descens

Les santcugatenques guanyen (6-2) les madrilenyes en una segona part plena d'efectivitat local

L'equip femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha guanyat (6-2) l'Alcobendas a la jornada 15 de l'OK Lliga. Les santcugatenques han trencat la dinàmica de quatre derrotes consecutives i assoleixen la primera victòria amb Borja Ferrer a la banqueta vermell-i-negra. El partit ha arribat al descans amb empat (2-2), però el matx s'ha trencat en un segon temps molt efectiu de les locals. El Patí Hoquei s'allunya sis punts de la zona de descens i visitarà la propera jornada la pista del Cerdanyola, setè classificat.

Partit difícil, tot i el resultat final per a les santcugatenques davant un combatiu Alcobendas, cuer i sense cap punt. El partit s'ha iniciat amb un clar domini local i oportunitats per a les locals. Laura Porta ha obert la llauna al minut 10, però un minut després, Maria Castelo ha assolit l'empat. Les santcugatenques han trigat poc per avançar-se novament a través de Txell Gimeno. L'alegria ha durat ben poc perquè a la següent jugada ha arribat el 2 a 2 amb diana de la visitant Miriam Cañadillas. Amb l'empat s'ha arribat al descans.

A la represa, les locals han sortit molt endollades i al minut i mig de l'inici del segon temps, Laura Porta ha establert el 3 a 2. Les vermell-i-negres no s'han aturat en els seus atacs i Alba Ambròs, per partida doble, i Txell Gimeno han tancat la mitja dotzena de gols amb el 6 a 2 definitiu.

L'entrenador de l'equip, Borja Ferrer, creu que aquests tres punts han de servir per donar confiança i escalar posicions a la taula classificatòria.