El Solideo Patí Hoquei femení goleja l'Igualada i suma tres triomfs consecutius

Les santcugatenques superan (4-1) les de l'Anoia que s'han vist superades per un efectiu conjunt local

L'equip femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (4-1) l'Igualada a la jornada 17 de l'Ok Lliga Iberdrola i encadena la tercera victòria consecutiva. Les vermells-i-negres obren una escletxa de vuit punts amb el descens després de remuntar el gol de les de l'Anoia. Laia Paredes i Alba Ambròs, bigolejadores, han capitanejat la vessant ofensiva santcugatenca per remuntar el gol inicial de les visitants. Les de Borja Ferrer reben aquest dimecres el Liceo en jornada avançada davant el conjunt gallec que competeix a Europa.

Partit elèctric i molt dinàmic entre el Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat i l'Igualada amb ocasions per a tots dos equips. Qui primer ha colpejat ha estat l'equip visitant amb un gol d'Aida Mas. Les santcugatenques han reaccionat ben aviat quan Laia Paredes, de penal, ha establert l'empat. I un minut més tard, Alba Ambròs ha recuperat una pilota a pista rival per marcar el 2 a 1. Amb aquest avantatge s'ha arribat al descans. A la represa, el matx s'ha iniciat molt mogut amb una targeta blava a les visitants i aquest fet l'ha aprofitat l'equip santcugatenc per establir el 3 a 1 obra de Laia Paredes. Quan faltaven deu minuts per acabar el partit, nova blava per a les de l'Anoia i Alba Ambròs ho ha aprofitat per certificar el definitiu 4 a 1.

L'entrenador, Borja Ferrer, destaca la paciència com a fet diferencial per guanyar el partit.