El Junior femení es classifica per a les semifinals de la Copa de la Reina

Les santcugatenques s'han desfet contundentment (5-1) davant el Sanse en un partit brillant

Celebració de les jugadores del Junior / Foto: Federación Andaluza Hoquei

El primer equip femení del Junior s'ha classificat per a les semifinals de la Copa de la Reina després de superar (5-1) el Sanse als quarts de final de la competició que es disputa a Benalmádena. Les santcugatenques han anat per la via ràpida i a la mitja part ja dominaven per 3 a 0. L'equip de Guille Carnicer s'enfrontaran amb l'Egara aquest dissabte (15.30 h).

Superioritat total blau-i-negra

El Junior no ha donat espai per a la sorpresa. Les santcugatenques s'han avançat ben aviat a través de Laura Bosch al minut 8. Abans les madrilenyes han gaudit d'una molt bona ocasió a través de Tània Escaich. El Junior ha tingut dos penals córners que ha errat a les acaballes del primer quart.

En el segon període, encert ofensiu santcugatenc amb Tere Lima i Maria Gestí. Amb el 0 a 3 s'ha arribat al descans. A la represa, el Junior ha fet el quart, obra de Gabriela Pérez. El darrer període ha servit perquè les madrilenyes marquessin el gol de l'honor. Gabriela Pérez, amb un doblet, ha tancat la golejada santcugatenca.