Guinea i Feu no poden amb una Canadà rocosa


Temes relacionats

El CEI es proclama Campió de Catalunya de Caminades de Resistència per segon any consecutiu ( 8/nov/11)


  • Comparteix:

Les sub21, preparant-se per l'Europeu de Den Bosch

Les sub21, preparant-se per l'Europeu de Den Bosch

Les santcugatenques Andrea Feu i Crisitina Guinea, juntament amb la selecció femenina sub21 d'hoquei herba, empata (1-1) contra el Canadà en el primer partit de preparació per a l'Europeu que jugarà aquest agost a Den Bosch, Holanda. El combinat espanyol va veure com les canadenques empataven el matx quan només faltava un minut per al final del temps reglamentari. Guinea va sortir des de la banqueta, mentre que Feu no va jugar cap minut.

El partit va ser molt intens tot i ser un amistós de preparació. La selecció espanyola, superior tècnicament, va posar el joc i la combinació, mentre que les canadenques van jugar un matx més físic i rocós. No va ser fins la segona meitat que Berta Bonastre avançava les d'Adrian Lock, però a un minut d'acabar el partit l'equip de Canadà va empatar. Les espanyoles tindran l'oportunitat de millorar aquest resultat en un segon partit amistós contra el mateix rival, que es disputarà aquest dijous a dos quarts de vuit del vespre.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.