El Junior té pràcticament lligat l'Estatal sub 16 per autonomies d'hoquei herba


  • Comparteix:

Les instal·lacions del Junior volen acollir competicions de referent estatal

Les instal·lacions del Junior volen acollir competicions de referent estatal

El Junior vol organitzar l'Estatal sub 16 de seleccions autonòmiques d'hoquei herba al març segons ha confirmat el director esportiu del club santcugatenc, Nicolás Wein, a Cugat.cat. Segons Wein, el Junior té pràcticament lligada aquesta competició perquè la federació espanyola vol que el campionat es disputi a Catalunya i només el Junior ha presentat la seva candidatura. Wein també ha explicat que l'entitat santcugatenca volia acollir la Copa del Rei o de la Reina, però finalment no ha pogut ser la seu d'aquestes competicions.

El Junior vol tornar a organitzar competicions destacades a nivell estatal o europeu. El primer pas és l'organització del Campionat d'Espanya per autonomies que serà el març. El club santcugatenc té moltes opcions d'acollir la competició. El nou director esportiu de la secció d'hoquei herba, Nicolás Wein, creu que aquestes competicions serveixen perquè es promocioni el Junior a l'exterior.

Nicolás Wein

Volem tornar a organitzar competicions perquè la gent conegui el nostre club.


El Junior ha acollit el Quatre Nacions d'hoquei herba al 2007 i també ha estat seu de la Copa del Rei o de la Reina fa alguns anys. Wein creu que cal recuperar aquest esperit organitzatiu i cada temporada acollir una competició destacada a nivell estatal.

Nicolàs Wein

Cada temporada volem organitzar un torneig important al Junior.


Catalunya, València, Galícia, Madrid o Cantàbria són algunes de les seleccions que participarien en aquesta competició. La decisió sobre la seu d'aquest campionat es coneixerà al desembre.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.