El Junior femení no es refia de l'inici irregular de l'Egara


  • Comparteix:

El Junior vol continuar invicte després de cedir només un empat en quatre jornades

El Junior vol continuar invicte després de cedir només un empat en quatre jornades

El conjunt femení del Junior d'hoquei herba visita l'Egara en la cinquena jornada de Divisió d'Honor. Les santcugatenques volen continuar invictes davant un conjunt que ha iniciat la temporada de forma irregular i té un partit pendent contra el Cajacantabria Sardinero. El tècnic blau-i-negre, Joan Vidal, creu que aquestes alçades la classificació no s'ha de tenir en compte i opina que les egarenques acabaran la temporada lluitant per les primeres posicions.

Després del bon inici de les blau-i-negres, en què només han cedit un empat amb l'Atlètic Terrassa, el Junior vol continuar amb aquesta dinàmica davant l'Egara, un conjunt que ha iniciat la temporada de forma irregular. Les blau-i-blanques ocupen la vuitena posició després d'una victòria (6-1) davant el Polo, un empat (2-2) amb l'Atlètic Terrassa i una derrota (1-0) contra la Reial Societat. Les egarenques tenen pendent el partit corresponent a la quarta jornada contra el Cajacantabria Sardinero. De la seva banda, el Junior, ocupa la tercera posició amb 7 punts, després de tres victòries i un empat. Tot i això, el tècnic blau-i-negre, Joan Vidal, no es refia de l'Egara i està convençut que a final de temporada estarà lluitant per les primeres posicions.

Joan Vidal

Estarà a dalt de la classificació, segur. Algun resultat que han fet fins ara, potser és fruit del canvi d'entrenador. Després de quatre partits ens trobarem un equip més fet.


El Junior visita el camp de l'Egara aquest diumenge a partir de les onze del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.