Garcia, Carnicer, Codina i Gil, a reeditar amb Catalunya l'Estatal de Seleccions


  • Comparteix:

Carnicer (porter) i Gerard davant seu, defensant la porteria del Junior / Font: Facebook

Carnicer (porter) i Gerard davant seu, defensant la porteria del Junior / Font: Facebook

Les seleccions catalanes sub 18 d'hoquei herba comptaran amb la participació dels jugadors del Junior Gerard Garcia i Alberto Carnicer, i les jugadores Paz Codina i Anna Gil en el Campionat d'Espanya de Seleccions que comença aquest dijous a Santander. Els combinats catalans, que marxen aquest dimecres, han fet aquest dimarts l'última concentració a Terrassa.

Les seleccions catalanes sub 18 comencen aquest dijous i fins diumenge la seva participació en el Campionat d'Espanya de Seleccions. El Junior contribueix amb quatre jugadors, dos en el combinat masculí i dos més en el femení. Gerard Garcia, Alberto Carnicer, Paz Codina i Anna Gil han estat finalment els escollits.

Aquest dimarts a la tarda ambdues seleccions han fet l'última concentració a l'Estadi Federatiu de Terrassa abans de marxar cap a Santander.

La selecció masculina, amb Carnicer i Garcia, debutarà aquest dijous a partir de les tres de la tarda contra Andalusia. La femenina, amb Codina i Gil, també ho faran dijous però amb Cantàbria a partir de les quatre de la tarda. Ambdues seleccions estan preparades per revalidar el seu títol de campiones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.