El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení, a mantenir el ritme infernal cap a Ok Lliga


  • Comparteix:

El femení del PHCSC té el camí marcat per tornar a l'Ok Lliga

El femení del PHCSC té el camí marcat per tornar a l'Ok Lliga

El conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) s'enfronta al Manlleu B amb la premissa de seguir com un coet pel camí de retorn a l'OK Lliga. Les santcugatenques sumen quatre contundents victòries en quatre partits i es troben liderant la Nacional Catalana femenina amb 12 punts, en una categoria que acumula molts rivals que són filials d'equips d'Ok Lliga, fet que augmenta les opcions de classificació per la màxima categoria estatal. El matx entre vermell-i-negres, líders, i manlleuenques, quartes aquest dissabte a dos quarts de dues de la tarda al pav 2 de la rambla del Celler.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení ho té clar. El camí només té un destí, i aquest és l'Ok Lliga. Si a la pretemporada ja ho feia pal·lès amb el títol de Copa de la lliga, ara després de quatre jornades ho ha demostrat a la competició domèstica amb quatre triomfs contundents contra CH Mataró, Voltregà B, Club Olesa Patí i Shum Maçanet. Robert Rué ha sabut trobar la tecla adequada per trobar el rendiment col·lectiu, liderat per jugadores de gran nivell com Maria Rosa Tamburini, i les vermell-i-negres es poden beneficiar d'unes característiques especials d'aquest tipus de competició. I és que hi ha molts conjunts que són filials d'Ok Lliga, fet que pot afavorir les possibilitats santcugatenques. Rivals com els d'aquest cap de setmana, un Manlleu B, que és quart i que, com afirma el tècnic del PHCSC Robert Rué, cal guanyar no per rivalitat directe sinó per acumular els màxims punt possibles.

Robert Rué

Està a la part alta, és complicat. No juguen per jugar, però sí que ens fan falta els punts, per tant és important guanyar tot el que puguem.


En cas de victòria, el PHCSC mantindria una setmana més el lideratge de la Nacional Femenina. El partit, aquest dissabte a un quart de vuit del vespre al pav 2 de la rambla del Celler.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.