El PHCSC no organitzarà la Copa Príncep però té opcions de jugar-la


  • Comparteix:

El PHCSC té opcions matemàtiques de jugar la Copa Príncep

El PHCSC té opcions matemàtiques de jugar la Copa Príncep

El Club Patí Cerceda acollirà la Copa Príncep d'hoquei patins en ser l'únic club que ha presentat candidatura de forma oficial abans d'acabar l'any 2012. Com va informar Cugat.cat, el Patí Hoquei Club Sant Cugat estava interessat en l'organització del torneig però raons econòmiques li ho han impedit. El club santcugatenc no ha aconseguit els patrocinis necessaris per fer front al cost que suposa l'organització de la Copa i finalment no ha presentat candidatura. En la vessant esportiva, el PHCSC encara té opcions matèmatiques de disputar aquesta competició, que es jugarà el 16 i 17 de febrer, entre els tres primers de Primera Nacional, més l'amfitrió.

Finalment el Patí Hoquei Sant Cugat no organitzarà la Copa Príncep. La impossibilitat de tancar un pressupost que els permetés organitzar la competició sense el risc de tenir pèrdues ha provocat finalment que el club santcugatenc no s'hagi presentat. El Cerceda gallec és qui acollirà la competició després de formalitzar el seu desig d'acollir la Copa abans del 31 de desembre, termini establert per a la Federació Espanyola de Patinatge, i ser l'única candidatura. A més, de les quatre últimes edicions, tres d'elles s'han disputat a Catalunya.

El coordinador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Albert Salarich, assegura que des del club entenen que la Federació hagi escollit el conjunt gallec com a organitzador de la prova.

Albert Salarich

Hi havia un altra candidatura i la va formalitzar abans d'acabar l'any. Si no s'hagués formalitzat teniem com a termini fins el 8 de gener. Trobem lògic que es doni fora de Catalaunya.


Tot i això, el Patí Hoquei Club Sant Cugat té possibilitats matemàtiques de classificar-se per disputar la competició. A falta de tres jornades per finalitzar la primera volta, els santcugatencs ocupen la cinquena posició amb 16 punts, igual que l'Alcobendas, que és quart, i es troben a un punt del segon, el Vilafranca, i a dos del líder, el Mataró. La Copa Príncep la juguen els tres primers classificats i el club organitzador. Per tant, a dia d'avui, l'únic equip que té garantida la seva presència és el Cerceda, que a més és tercer a la classificació. En aquestes tres jornades els santcugatencs visitaran la pista del Tordera, setè classificat, rebran el Barça B, que és sisè, i visitaran la pista del Cerceda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.