Andrea Puig i Cristina Guinea acompanyaran Romagosa a la selecció


  • Comparteix:

Maria Romagosa és la gran novetat en la primera llista del seleccionador Adrian Lock

Maria Romagosa és la gran novetat en la primera llista del seleccionador Adrian Lock

La jugadora del Junior d'hoquei herba Maria Romagosa és la principal novetat en la primera llista d'Adrian Lock com a seleccionador espanyol d'hoquei herba que servirà per disputar dos partits amistosos contra el combinat de Rússia. A la convocatòria també hi són presents les blau-i-negres Andrea Puig i Cristina Guinea. Qui també estava entre les escollides, però no assistirà per motius personals és Andrea Feu. Aquests amistosos serviran a Lock per fer la llista de jugadores que disputaran la segona ronda de la Lliga Mundial.

Després d'un temps fora de la selecció espanyola la santcugatenca Maria Romagosa tornarà a defensar els colors del combinat estatal. A més, aquesta crida ha arribat després que Adrian Lock hagi estat designat com a seleccionador femení. I és que per l'anglés no ha passat desapercebut el moment que viu el Junior a Divisió d'Honor. Les santcugatenques estan fent una gran temporada i ocupen la quarta posició amb 22 punts, a quatre del líder, la Reial Societat. Pel que fa al rendiment de Romagosa és la màxima golejadora de Divisió d'Honor amb 15 gols després de 15 jornades. Uns registres que fan que la santcugatenca sigui l'autora de gairebé el 40% dels gols del Junior i que tingui una mitja d'un gol per partit. El seleccionador femení, Adrian Lock, considera que Maria Romagosa es troba en un gran moment de forma i mereix aquesta convocatòria.

Adrian Lock

Es troba en un gran moment. Sent davantera i la pitxitxi de la lliga, per a la selecció és important perquè al febrer disputem la Lliga Mundial i necessitem gol.


Tot i això, Romagosa no serà l'única jugadora del Junior perquè l'acompanyaran Andrea Puig i Cristina Guinea, dues peces importants a la selecció femenina. Andrea Feu també es trobava entre les 17 convocades, però per motius personals, no acudirà. La selecció espanyola juga dimecres i divendres de la setmana vinent a Terrassa dos amistosos contra Rússia. Aquests duels serviran a Lock per preparar la llista de jugadores que disputaran la segona ronda de la Lliga Mundial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.