El Junior perd amb el Polo en un partit de tu a tu

El Junior masculí d'hoquei herba perd (0-2) amb el RC Polo en la 14a jornada de Divisió d'Honor. Els santcugatencs han plantat cara en tot moment a un conjunt que, segons el tècnic blau-i-negre, Fede González, és el millor equip d'Europa. Tot i la derrota el Junior es manté en la cinquena posició amb 15 punts.

El Junior no ha pogut donar la sorpresa davant el Polo, líder de Divisó d'Honor, però ha plantat cara fins a l'últim minut. A la primera part el Polo ha estat qui ha tingut el control de la bola mentre que el Junior ha tingut les seves ocasions amb recuperacions i sortint ràpid al contraatac. La primera part ha estat marcada per la solidesa defensiva dels santcugatencs però en l'única errada del primer temps ha arribat el primer gol visitant. Abans d'arribar el descans però, els blau-i-negres han disposat d'una ocasió claríssima per igualar el marcador.

A la represa, la possessió de la bola s'ha igualat entre els dos conjunts amb un Junior que ha creat més ocasions que al primer temps però algunes decisions arbitrals molt protestades i la mala sort han deixat els blau-i-negres sense gol. Als últims minuts el Polo ha aconseguit marcar el segon gol gràcies a un penal. El partit ha acabat amb una jugada accidentada en què un jugador del conjunt barceloní ha perdut tres dents. L'entrenador del Junior, Fede González, es mostra satisfet de l'actuació dels seus jugadors davant el que considera millor equip d'Europa.

Fede González

Hem fet un partit molt bó de tu a tu al Polo. El més just hagués estat un empat. Hem jugat contra el millor equip d'Europa i els hem tringut. Crec que estem al seu nivell.

La propera jornada el Junior visita el camp del Club Deportiu Terrassa, últim classificat amb tres punts.