El Patí Hoquei masculí perd a Mataró i veu frenada la seva recuperació

El Patí Hoquei ha perdut a la pista del Mataró

L'equip masculí del Patí Hoquei ha perdut (4-3) a la pista del Mataró a la 14a jornada de Primera Divisió i suma la primera desfeta amb Albert Zanón a la banqueta. Els santcugatencs han remuntat el gol inicial dels locals, però després s'han vist superats per un Mataró que ha capgirat el resultat. Els santcugatencs ocupen la setena plaça, a sis punts de l'ascens.

Després de tres jornades com a nou entrenador de l'equip, Albert Zanón ha perdut el seu primer partit després d'empatar a Manlleu i guanyar davant el Vilafranca. A Mataró s'ha perdut el primer matx de l'etapa Zanón. Els santcugatencs han jugat una primera part molt igualada que acabava amb l'empat inicial. A la represa els locals s'han esperonat i s'avançaven al marcador. Ràpidament en un únic minut, els germans Pablo i Marco Aguarón remuntaven el matx. Els del Maresme no s'han donat per vençuts i han marcat tres gols que els hi donaven l'avantatge definitiva. A falta de dos minuts per al final, Pablo Aguarón establia (4-3) definitiu. Els vermell-i-negres són setens i rebran dissabte vinent el Raspeig, desè.