Guinea i la selecció espanyola sub 21 vencen els primers partits de preparació


  • Comparteix:

Cristina Guinea jugant amb el Junior

Cristina Guinea jugant amb el Junior

La jugadora del Junior Cristina Guinea comença amb bon peu l'estada de preparació a Terrassa amb la selecció espanyola sub 21. El combinat estatal guanya de forma contundent els dos partits davant Gal·les i agafa forma per al Campionat del Món que es disputa a Mönchengladbach, Alemanya. Al combinat dirigit per Jorge Donoso encara li resten tres partits més de preparació.

Un 6 a 0 seguit d'un 7 a 0 és el balanç de la selecció espanyola sub 21 d'hoquei herba amb Cristina Guinea a les seves files en els dos primers partits de preparació per al Mundial. Guinea i les seves companyes han passat per sobre de Gales i després de fer-ne sis divendres s'han superat, amb un gol més, dissabte. El tercer partit també serà davant el país britànic mentre que de cara al quart hi haurà canvi de rival. Dimarts i dimecres el combinat estatal s'enfrontarà a la selecció catalana de l'ARC.

Els quatre primers partits es disputen a l'Estadi Federatiu de Terrassa mentre que l'últim serà a les instal·lacions del Club Egara. Després de l'últim enfrontament es farà una entrenament dedicat a ensenyar als més menuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.