Jorge Dabanch s'estrena amb el Junior amb un triomf davant el Catalonia


  • Comparteix:

Luca Tarantola, en una acció del partit / Font: Enrico Hockey

Luca Tarantola, en una acció del partit / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí d'hoquei herba comença la temporada oficial amb una golejada (9-0) davant el Catalonia a la primera jornada del Campionat de Catalunya. Els blau-i-negres s'estrenen de forma contundent contra un equip de Divisió d'Honor B, a priori el més assequible del grup. El proper partit del Junior en aquesta competició és diumenge vinent al camp del Club Deportiu Terrassa.

El Junior ha demostrat que el primer partit de la temporada era un tràmit davant d'un equip d'inferior categoria, el Catalonia. Els blau-i-negres han demostrat des de l'inici que més enllà de marcar gols volien fer una bona circulació de pilota, provant els nous mecanismes tàctics que proposa Jorge Dabanch. Tot i això, al descans el conjunt santcugatenc ja guanyava per 3 gols a 0. A la represa, el Junior ha estat més directe i s'ha superat a sí mateix amb sis gols més per acabar amb el 9 a 0 final. El tècnic blau-i-negre, que s'estrenava en partit oficial, ha reconegut que el partit ha estat més un entrenament amb rival que no pas un partit exigent.

Jorge Dabanch

Hem pogut practicar el joc d'atac i és com fer un entrenament amb rival, aquesta ha estat la idea.


Diumenge vinent el Junior disputa el segon partit del grup B del Campionat de Catalunya davant el CD Terrassa. Després d'aquest enfrontament la competició s'atura fins el desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.