El Trofeu Ciutat de Sant Cugat, bressol de la pretemporda dels equips base


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat assoleix quatre campionats en el 12è Torneig Ciutat de Sant Cugat en les categories prebenjamí, benjamí, junior i sènior femení. La resta de clubs s'han repartit les altres categories. El Noia n'ha alçat tres i el CP Congrés, el Shum Maçanet i el GEiEG dos cadascun. Fins a 37 equips han omplert d'hoquei formatiu el pav 2 de la Rambla del Celler durant el cap de setmana.

Tot i que en darreres edicions el torneig ha servit per posar punt final a la temporada vermell-i-negra, els equips base del Patí Hoquei Club Sant Cugat han aprofitat l'edició d'enguany per encetar la nova campanya d'hoquei patins. El campionat, que segueix el format de triangular, ha mostrat el potencial de la base de l'entitat santcugatenca, si bé cap club ha assolit un domini aclaparador. A més, en la categoria de sènior femení, el segon equip del club ha passat per sobre del HC Palau per 8 a 0. El president del PHCSC, Miquel Soler, ha explicat els beneficis de dur a terme aquest torneig tant d'hora.

Miquel Soler

El torneig ha estat un èxit de participació, el pavelló ha estat ple i ha servit perquè els nens es trobin abans no comencin la temporada.


Aquest esdeveniment tanca una apretada setmana pel que fa al Patí Hoquei Club Sant Cugat, que dimecres va celebrar la Diada Nacional amb la disputa de la Copa Monestir i que des de divendres ha situat Sant Cugat al centre de l'hoquei patins formatiu català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.