El Junior es fa amb el Campionat de Catalunya després de vèncer el Polo


  • Comparteix:

El Junior femení assoleix el primer títol oficial d'hoquei herba des de fa més de 20 anys en endur-se el Campionat de Catalunya contra el Polo. Les santcugatenques han superat (2-1) les barcelonines en una ajustada final en què les de Joan Vidal han marcat el gol de la victòria en els darrers minuts. Aquest títol s'afegeix a l'aconseguit la temporada passada a l'hoquei sala, disciplina on les blau-i-negres també van aixecar el títol del Campionat de Catalunya.

El Junior suma ja set trofeus del Campionat de Catalunya. El primer se'l va endur el 1979, per encadenar-ne dos seguits el 1981 i 82 i el 1986 i 87, i sumar el sisè el 1991. Aquell equip preolímpic també va estar a punt de vèncer a la competició domèstica, però va acabar caient a la final contra el Club de Campo. Joan Vidal, doncs, ha aconseguit tornar al club blau-i-negre a primera línia competitiva catalana i estatal. Amb les semifinals a la Copa de la Reina i Divisió d'Honor de la temporada passada, les blau-i-negres han corroborat el seu paper d'equip gran amb aquest títol. Atlètic Terrassa a quarts, CD Terrassa a semifinals i Polo a la final han patit l'autoritat de les de Vidal, malgrat que el partit pel títol ha estat molt ajustat. En una primera part sense gols ni joc fluïd, després del descans les santcugatenques han augmentat la intensitat i la pressió fins que han anotat el primer gol, mitjançant Anna Gil. Ara bé, un cop per davant el Junior ha fet un pas enrere i el Polo ho ha aprofitat per empatar. Quan restaven pocs minuts, Maria Romagosa ha tornat a ser determinant, també per guanyar un títol, i en una jugada aïllada ha fet el gol del triomf. El tècnic del Junior, Joan Vidal, es mostra satisfet pel títol i l'interpreta mirant l'inici de temporada de Divisió d'Honor.

Joan Vidal

Quan guanyes la valoració que has de fer és positiva. La valoració com a entrenador és que cal estar de peus a terra.


Pel que fa al palmarès, el CD Terrassa és el club que ostenta més títols amb 25, segon és el Polo amb 20, mentre que el Junior és tercer en aquesta classificació amb set. L'Atlètic Terrassa en té tres i el Club Egara tanca la llista amb dos. La setmana que ve comença la temporada 2013-14 a la Divisió d'Honor. El Junior debutarà a casa contra el Club Egara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.