L'únic partit que jugarà a casa el Junior a la segona volta serà contra la Reial


  • Comparteix:

El Junior femení d'hoquei herba vol lluitar pel títol de lliga / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba vol lluitar pel títol de lliga / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba disputarà quatre partits fora de casa i un com a local en la segona fase de la Divisió d'Honor. El compromís al Lluís Serrahima serà contra la totpoderosa Reial Societat, mentre que l'equip de Joan Vidal visitarà els camps de Club Egara, Atlètic Terrassa, Club de Campo i Polo. Tot plegat per arribar al final d'aquesta segona fase, que comença el març, entre els quatre millors i classificar-se així per al play-off per al títol. Les blau-i-negres inicien el camí en tercer lloc, amb sis punts.

Després d'una primera volta en què el Junior ha estat el segon millor equip només darrere del vigent campió, la Reial Societat, les de Joan Vidal patiran en la segona fase la mala sort del format de la competició. I és que dels cinc equips que s'han classificat, juntament amb el blau-i-negre, només un va rebre el Junior a la primera fase. Així doncs, ara seran les de Vidal les que hauran de jugar la majoria de partis com a visitants, malgrat que només un és fora de Catalunya.

A la primera jornada, que arriba el primer cap de setmana de març, el Junior comença rebent un dels més dèbils, l'Egara. Al segon cap de setmana hi ha un dels plats forts, el partit contra la Reial Societat al Lluís Serrahima, un matx amb ganes de revenja contra la bèstia negra santcugatenca. La segona fase regular la tanca, segurament, l'enfrontament de més dificultat, la visita al camp del Polo. L'entrenador del Junior, Joan Vidal, no l'hi troba la 'lògica' al format, però assegura que el seu equip està preparat per ser entre els quatre primers.

Joan Vidal

Jugar quatre partits fora de casa ho fa més difícil i a la vegada més interessant. Al format no l'hi trobo la lògica, però l'objectiu és ser entre els quatre primers.


Els resultats s'arrosseguen des de la primera fase. Això vol dir que els equips comencen amb un lloc a la classificació i amb els seus corresponents punts. Això malmet les opcions del Junior, que comença tercer amb sis punts, quan amb el còmput global era segon. El Polo i la Reial Societat són líders amb set punts, mentre que el Club de Campo tanca la zona de play-off amb cinc. Egara i Athlètic Terrassa són cinquens i sisens amb tres i dos punts respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.