El Patí Hoquei femení inicia el 2014 amb un doble duel contra equips gallecs


  • Comparteix:

El Borbolla i el Traviesas visiten el feu del Patí Hoquei Club Sant Cugat

El Borbolla i el Traviesas visiten el feu del Patí Hoquei Club Sant Cugat

El conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat encara aquesta cap de setmana una jornada doble contra dos equips de la zona baixa de l'Ok Lliga. Aquest dissabte rebran el conjunt corunyès del Borbolla i diumenge l'escull a superar serà el Traviesas de Vigo.

Cap de setmana amb accent gallec per al Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) femení. El conjunt vermell-i-negre afronta una jornada doble al pav 2 de la Rambla del Celler amb dos equips de Galícia, el Borbolla i el Traviesas. Les santcugatenques tenen una ocasió magnífica per sumar dos triomfs consecutius contra dos equips de la zona baixa de l'OK Lliga i començar de la millor manera el 2014. El primer rival serà el Borbolla de La Corunya, que està situat a la penúltima posició de la classificació i que suma tres punts en els vuit partits que ha disputat. De la seva banda, el Traviesas, un habitual de l'Ok Lliga femenina, és el cuer de la màxima categoria de l'hoquei patins estatal femení i no ha puntuat en els sis partits i el de diumenge serà el seu tercer partit aquest cap de setmana. Davant d'aquestes circumstàncies, el tècnic local Pep Mateo, assegura que l'exigència és màxima.

Pep Mateo

Tothom pensa que guanyarem i aquí està el perill. L'exigència és màxima perquè tothom els ha guanyat.


Per aquest matx, el PHCSC té el dubte de la defensa Carol, de viatge al seu país. En cas de baixa, Ariadna Masmitjà pot ser titular.

El femení del Patí Hoquei comença l'any amb una excel·lent oportunitat per atansar-se a la tan desitjada permanència quan encara no s'ha tancat la primera volta. Les jugadores vermell-i-negres són novenes amb un registre de tres triomfs i sis derrotes.

El primer duel d'aquest cap de setmana serà davant el Borbolla al pav 2 de la Rambla del Celler, dissabte a les nou de la nit. El torn del PHCSC-Traviesas serà diumenge a dos quarts d'una del migdia, també al pav 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.