El Raspeig, penúltim i necessitat de punts, rep el Patí Hoquei Club Sant Cugat


  • Comparteix:

El Raspeig espera un Patí Hoquei afamat

El Raspeig espera un Patí Hoquei afamat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol evitar aquest dissabte a les vuit del vespre protagonitzar una de les sorpreses de la jornada en la seva visita a la pista del penúltim, el Raspeig. El partit, corresponent a la 16a jornada de Primera Divisió, ha de servir perquè els santcugatencs reaccionin després de la derrota del cap de setmana passat contra l'Alcoi.

La Primera Divisió de l'hoquei patins estatal segueix immersa en una emocionant lluita per ser entre les tres primeres posicions. El Patí Hoquei, cinquè, és a quatre punts del líder, el Mataró. A diferència de la passada jornada, en què tots els equips que pugnen per aquestes places jugaven entre ells, aquest cap de setmana els cinc primers juguen contra conjunts de la part baixa de la classificació.

Per tant, el Patí Hoquei té una pressió afegida tenint en compte que, molt probablement, els seus rivals sumin els tres punts aquesta jornada. L'enfrontament tindrà en el factor local del Raspeig un element clau. De fet, un dels cinc punts que han sumat els de Sant Vicent del Raspeig el van assolir en l'últim matx a casa, i ho van fer contra tot un FC Barcelona.

Els de Galbas volen superar el tràmit abans d'encarar el cap de setmana que ve un dels partits clau que resten aquesta temporada, la visita del Manlleu, tercer a dia d'avui, al pav 2 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.