El Sant Feliu serà l'últim rival del Patí Hoquei al pav 2 aquesta temporada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Feliu serà l'últim rival a casa del Patí Hoquei aquesta temporada. La penúltima jornada de Primera Divisió enfrontarà aquest dissabte a dos quarts de deu del vespre dos equips acomodats en la zona tranquil·la de la classificació. En cas de victòria local els de Lluís Galbas igualaran a punts el rival que els visita.

Dues jornades i la lliga haurà acabat per al sènior maculí del PHCSC. Abans però els esperen els dos equips que el precedeixen a la classificació, Sant Feliu i FC Barcelona. Aquest dissabte els de Lluís Galbas s'acomiadaran de l'afició del pav 2 i el desig és que ho puguin fer amb una victòria que recordi l'excel·lent temporada feta per l'equip.

El rival però es va endur els tres punts en el partit d'anada després d'un (8-5) en un matx que els santcugatencs van haver de remuntar però els va faltar temps. El Sant Feliu és un adversari amb un clar potencial ofensiu, no obstant l'estadística l'assenyala com l'equip més realitzador de la lliga amb 119 gols. La plantilla visitant compta amb un dels golejadors de la competició, Marc Povedano, que ha fet 30 gols aquesta temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.