Victòria i setenes


  • Comparteix:

Maria Romagosa, Júlia Menéndez i les seves companyes de la selecció espanyola d'hoquei herba femení, aconsegueixen finalment la setena plaça en el Jocs Olímpics de Pequin. Un gol d'or de Rocío Ybarra a la prórroga, els hi dóna la victòria per 3-2 davant els EEUU.

Final d'infart el que ha viscut les noies de Pablo Usoz per derrotar al combinat nordamericà per 3-2 en la prórroga. Després d'avançar-se en el marcador amb un gol d'Esther Termens, la selecció espanyola, on figuren les santcugatenques del Junior, Maria Romagosa i Julia Menéndez, ha vist com els EEUU capgiraven el marcador i posaven el partit molt coll amunt per les espanyoles.

Però un gol de Raquel Huertas a falta d'un minut pel final, ha propiciat que s'arribés a la prórroga, temps en que Rocío Ybarra ha aconseguit el gol que donava la victòria i la setena plaça olímpica al combinat espanyol.

Per Julia Menendez i Maria Romagosa ha estat un gran any en quant a reptes esportius: subcampiones de lliga i la possibilitat de participar en uns Jocs Olímpics. Tot i que no han tornat amb una medalla, el seté lloc és un gran resultat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.