Potenciant el judo a Sant Cugat


  • Comparteix:

Una setantena de nens i nenes disputen la cinquena edició de la final comarcal de judo al PAV-1 organitzat per l'OMET. L'increment de participants d'aquest esport a la nostra ciutat ve marcat per la creació d'un nou centre obert.

El judo continua creixent i així s'ha posat de manifest a la final comarcal d'aquest esport celebrat aquest dissabte al pav-1. A dos quarts de deu del matí la categoria de prebenjamí, la més nombrosa, ha estat l'encarregada d'inaugurar la nova edició. Després de l'entrega de premis d'aquesta categoria, realitzada pel regidor d'Esports Xavier Amador, s'han dut a terme els combats pertinents a les categories de benjamí, alevins i infantils.
Un cop més la final comarcal conclou amb èxit participatiu, que a part de comptar amb les escoles santcugatenques on es realitza judo, ha comptat per primera vegada amb el centre obert. Aquesta entitat reuneix a aquells escolars que no poden practicar aquest esport als col·legis per falta de practicants. L'Ajuntament cedeix la pista blava del Complex esportiu de la Rambla del Celler perquè tots aquests nens i nenes gaudeixin del judo. El resultat del campionat és a mode intern de l'OMET i per tant no repercuteix en les classificacions externes de la competició. Tot i això, s'ha pogut observar la feina que està fent l'OMET per potenciar aquest esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.