Campionat local de judo escolar


  • Comparteix:

L'OMET espera una setantena de judoques

L'OMET espera una setantena de judoques

Aquest dissabte té lloc el 7è Campionat Local de Judo Escolar al PAV-1 de la Rambla del Celler organitzat per l'Ajuntament a través de l'OMET. L'organització espera la presència d'una setantena de judoques en la competició procedents de diferents col·legis, CEIPS i gimnasos de la ciutat.

Concretament són el col·legi Europa, Àgora, els CEIPS Gerbert d'Orlhac i Pins del Vallès, el Centre Obert de l'OMET i alguns alumnes del gimnàs Miguel Canela. Els participants estaran repartits per categories, prebenjamí, benjamí, aleví i infantil, que competeixen junts. A cadascuna de les categories es subdivideixen els nens i nenes en funció del pes.

Des de les deu del matí (10:00h) fins a dos quarts de dues del migdia (13:30h), des de l'OMET s'espera que participin una setantena d'alumnes en un campionat que té caràcter de final comarcal. Els guanyadors no accedeixen a cap altre ronda.

El coordinador d'activitats puntuals de l'OMET, Pau Romans, creu que el judo és un esport que té bona acceptació entre els joves a Sant Cugat.

Pau Romans

Per ser l'esport que és, està prou bé el nombre de nens. També és cert que aquest any ha baixat una mica la participació, però el volum de nens és important.





La jornada tindrà lloc durant tot el matí de dissabte al PAV-1 de la Rambla del Celler.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.