Últimes proves de la temporada per a Xaus


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Rubèn Xaus

Imatge d'arxiu de Rubèn Xaus

El pilot santcugatenc Rubèn Xaus disputa aquest diumenge l'avantpenúltima prova del mundial de Superbikes al circuit alemany de Nürburgring. Xaus arriba a la cita com a 14è classificat a la general, amb un total de 69 punts.

Després d'acabar sense puntuar a Silverstone, fa un mes, Xaus està obligat a sumar punts a Alemanya si vol continuar aspirant a acabar la temporada a la part alta de la classificació general. El santcugatenc es troba actualment en 14a posició amb 69 punts, molt lluny del líder, l'italià Max Biaggi, que comanda la taula amb autoritat, amb 373 punts.

Una bona actuació de Xaus en les properes tres proves (Alemanya, Itàlia i França) podria servir per retallar distàncies amb els seus rivals. El pilot local de BMW està a només dos punts del 13è classificat, el txec Jakub Smrz, però està a més de cinquanta punts del 12è, l'anglès Shane Byrne.

Així doncs, Xaus haurà de millorar molt el seu rendiment si vol escalar posicions a la general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.