Villaécija, a l'Europeu d'Istanbul


  • Comparteix:

Villaécija disputarà el proper campionat d'Europa

Villaécija disputarà el proper campionat d'Europa

La nedadora del CAR de Sant Cugat Erika Villaécija ha estat seleccionada amb el combinat espanyol per disputar el campionat d'Europa en piscina curta que se celebrarà a Istanbul al desembre. Villaécija competirà en les categories de 400 i 800 metres lliures.

Erika Villaécija formarà part de la delegació espanyola de natació que disputarà el campionat d'Europa en piscina curta de 25 metres a Istanbul, Turquia, del 10 al 13 de desembre. Villaécija competirà en estil lliure en les categories de 400 i 800 metres. La llista inclou altres representants de renom de la natació, com Mireia Belmonte, Brenton Cabello i Aschwin Wildeboer, bronze en els 100 metres esquena en el passat Mundial de Roma. La cita serà el primer test de nivell d'una temporada que té com a punt àlgid l'europeu de piscina llarga que es disputarà a l'agost a Budapest, Hongria.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.