Títol estatal i bitllet per l'Europeu

Imatge d'arxiu d'Erika Villaécija

La nedadora resident al CAR de Sant Cugat Erika Villaécija torna de Campionat d'Espanya de natació celebrat a Màlaga amb un primer lloc als 800 metres lliures i una tercera posició als 1500 metres lliures. Tot i la gastroenteritis que va impedir-li disputar els 200 i 400 metres lliures, Villaécija ha sumat les mínimes necessàries per classificar-se pel Campionat d'Europa.

Una gastroenteritis acompanyada de febre va provocar la baixa de Villaécija a les proves dels 200 i 400 metres lliures i a més va complicar la seva actuació als 1500 metres, on tot i la indisposició va acabar amb un meritori tercer lloc.

El dia anterior però, Villaécija havia aconseguit, per vuitè any consecutiu, la primera posició als 800 metres lliures, la seva especialitat. La nedadora resident al CAR Erika Villaécija explica les seves sensacions en aquest campionat.

Erika Villaécija

En faig una valoració positiva. Tot i haver estat malalta he aconseguit classificar-me per l'Europeu i he guanyat la meva prova.

Amb la victòria als 800 metres i el tercer lloc als 1500 Villaécija n'ha tingut prou per sumar les mínimes necessàries per estar al proper Campionat d'Europa, que se celebra el proper mes d'agost.