Gemma Casadevall, tretzena a la final d'Interclubs


  • Comparteix:

La patinadora Gemma Casadevall finalitza en tretzena posició a la final d'Interclubs disputada dissabte a Cerdanyola. La seva entrenadora, Cristina Muñoz, elogia l'actuació de la patinadora i explica a Ràdio Sant Cugat que els jutges li van concedir una puntuació molt més baixa de la que es mereixia.

A l'Escola de Patinatge encara no entenen la decisió dels jutges. La santcugatenca Gemma Casadevall va fer una actuació brillant, sense errors, a la final d'Interclubs disputada a Cerdanyola. Semblava que la patinadora obtindria una puntuació que li permetria pujar al podi a la categoria d'iniciació A. Lluny d'això, els jutges van concedir-li una nota molt baixa i finalment es va classificar en tretzena posició d'un total de setze participants. L'entrenadora de l'Escola de Patinatge, Cristina Muñoz, mostra la seva sorpresa davant de la nota dels jutges.

Cristina Muñoz

Hi havia molt nivell, però la Gemma va fer una actuació per pujar el podi. No entenem la decisió dels jutges.


Segons Muñoz, la patinadora va realitzar una actuació bastant millor que l'exercici amb què va aconseguir la primera posició a la fase classificatòria del Vallès. L'entrenadora pensa que podria haver influït que Casadevall fos l'última en sortir a la pista i que els jutges, cansats de tota la jornada, no haguessin valorat correctament l'actuació de la santcugatenca.

Tot i aquesta decisió, tan patinadora com entrenadora estan molt satisfetes pel treball realitzat dissabte.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.